Názov
VÝROBA POTRAVÍN Z EKOLOGICKEJ POĽNOHOSPODÁRSKEJ VÝROBY
 
Príloha č. 3a 1
Adresa miesta výkonu činnosti / prevádzky pri výrobe potravín (prevádzka, ak nie je totožná s adresou sídla)
Sortiment potravín, ktoré budú vyrábané a dodávané v ekologickej poľnohospodárskej výrobe (vymenovať):
Zoznam potravín *
Pridať Odobrať
Hlavné zložky vyrábaných potravín z ekologickej poľnohospodárskej výroby
Zoznam hlavných zložiek *
Pridať Odobrať
Produkty používané pri výrobe potravín z EPV sú (vymenovať): *


Pri výrobe potravín z EPV sa používajú produkty: *


Vyrába Vaša spoločnosť aj neekologické potraviny? (ak áno aké?) *


Distribúcia potravín z EPV *
 
P R E H L Á S E N I E
za prevádzkovateľa: *
že budem(e) hospodáriť v EPV podľa zásad a pravidiel EPV.
Taktiež sa zaväzujem(e), že počas hospodárenia v EPV umožním(e) na svojej(ich) ekologickej(ých) a aj neekologickej(ých) prevádzke(ach) kontrolu dodržiavania zásad a pravidiel EPV a to svojim podpisom potvrdzujem(e) (čl. 27 ods. 3 a čl. 28 ods. 1 nariadenia Rady (ES) č. 834/2007 o ekologickej výrobe a označovaní ekologických produktov, ktorým sa zrušuje nariadenie (EHS) č. 2092/91 v znení neskorších predpisov (ďalej „NR č. 834/2007“) a podľa čl. 64, čl. 67 a čl. 73 z nariadenia Komisie (ES) č. 889/2008, ktorým sa ustanovujú podrobné pravidlá implementácie nariadenia Rady (ES) č. 834/2007 o ekologickej výrobe a označovaní ekologických produktov so zreteľom na ekologickú výrobu, označovanie a kontrolu v znení neskorších predpisov (ďalej len „NK č. 889/2008“)).
Registráciou žiadateľa do systému EPV vzniká povinnosť vhodným spôsobom zverejňovať údaje, ktoré nie sú predmetom ochrany osobných údajov (čl. 92a NK č. 889/2008). V prípade, ak si neželáte zverejnenie niektorých údajov o Vás, alebo Vašej spoločnosti, uveďte ich:
Pri neplnení povinností vyplývajúcich zo zákona č. 189/2009 Z.z. o ekologickej poľnohospodárskej výrobe (ďalej „zákon č. 189/2009“) a NR č. 834/2007 som(sme) si vedomý(í) sankcií, ktoré nám môžu byť uložené príslušným orgánom (ÚKSÚP) podľa § 11 zákona č. 189/2009.
Prílohy




Ďalšie prílohy
Pridať Odobrať
1) Súčasťou prílohy 3a sú aj: platné povolenie na výrobu potravín (prevádzku) od príslušného orgánu, schematický nákres výrobných priestorov, všetkých prislúchajúcich priestorov, budov, príslušenstva (viď schémy v HACCP) s jasným oddelením ekologickej a neekologickej časti, technologický postup výroby potravín.
Čakajte prosím