Pre kompletnú funkčnosť aplikácie je potrebné povoliť JavaScript
Identifikátor
*
Verzia
*
Názov
ŠPECIFIKÁCIE
kvalitatívnych parametrov zložiek
Príloha č.1
k žiadosti o registráciu receptúry
pre mlieko
či ide o mlieko, smotanu alebo mliečne výrobky, zahustené/nezahustené, v prášku, zrnách alebo v inej pevnej forme, s množstvom tuku (?), s percentom sušiny (?), s percentom tuku v sušine (?), alebo s beztukovým podielom sušiny (?)
pre mlieko - text
pre maslo
či ide o maslo s obsahom tuku 82% alebo s obsahom tuku iným než 82%, avšak s obsahom tuku rovnajúcim sa alebo vyšším než 62% hmotnosti
pri vývoze výrobkov uvedených v článku 4(1) nariadenia 2571/1997 dokladovať, že tovar neobsahuje maslo a smotanu so zníženými cenami
pre maslo - text
pre syry
či ide o syry s beztukovým podielom sušiny (?) a s obsahom tuku (?)
pre syry - text
pre tovar s vysokým obsahom mliečnych výrobkov
pre tovar patriaci pod kódy KN 0405 20 10, 0405 20 30, 1806 90 60 až 1806 90 90, 1901 alebo 2106 90 98 obsahujúcich vysoké percento mliečnych výrobkov patriacich pod kódy KN 0402 10 19, 0402 21 19, 0405 00 alebo 0406, deklarovať:
že žiadny z mliečnych výrobkov nebol dovezený z nečlenských krajín na základe osobitných režimov stanovujúcich zníženú tarifu, alebo
množstvá mliečnych výrobkov dovezených z nečlenských krajín na základe osobitných režimov stanovujúcich zníženú tarifu
pre tovar s vysokým obsahom mliečnych výrobkov - text
pre ryžu
či ide o ryžu zbavenú pliev KN 1006 20 alebo o bielenú ryžu KN 1006 30 61 až 1006 30 98 7
pre ryžu - text
pre cukor
či ide o biely cukor alebo o surový repný alebo trstinový cukor s obsahom sacharózy (?) alebo o výrobky uvedené v čl.1 ods.1 písm. d, f, g NK č. 1260/2001
pre cukor - text
pre spracované výrobky z obilnín
obsah popola (?), obsah tuku (?) (podľa prílohy E NK č.1043/2005)
pre spracované výrobky z obilnín - text
pre glukózu a glukózový sirup
obsah sušiny (?), tiež deklarovať pôvod základných produktov skutočne použitých na výrobu
pre glukózu a glukózový sirup - text
pre D-glucitol (sorbitol)
charakter základných produktov skutočne použitých na výrobu D-glucitolu patriaceho pod kódy KN 2905 44 a 3824 60, v prípade potreby aj podielov D-glucitolu (sorbitolu) získaného zo škrobovitých produktov a sacharózy
pre D-glucitol (sorbitol) - text
pre škroby
obsah sušiny (?)
deklarovať, že škroby a výrobky zo škrobov boli priamo vyrobené z obilnín, zemiakov, škrobu alebo ryže, s výnimkou využitia vedľajších produktov získaných pri výrobe ostatných poľnohospodárskych produktov alebo tovaru
pre škroby - text
pre vajcia
množstvá vajec alebo vaječných produktov vyvážaných vo forme cestovín patriacich pod kód 1902 11 00
pre vajcia - text
pre kazeín
množstvá kazeínu vyvážané vo forme tovaru patriaceho pod kód 3501 90 90
pre kazeín - text
pre čerstvé cestoviny
percento suchého výťažku cestovín (?)
pre čerstvé cestoviny
pre pivo
stupeň piva vyrobeného zo sladu patriaceho pod kód KN 2202 90 10
pre pivo - text
(?) Do textového poľa pre danú skupinu uveďte s popisom požadované množstvo / percentá
Uložené formuláre
1.0
6687
http://schemas.gov.sk/form/cep_frsr-O_MPRV_PPA_0149_v1.0/1.0